Dragi učenci in učenke!

Tudi to šolsko leto je bilo vsekakor ponovno posebno … in tako smo kljub različnim izzivom, preprekam, a s skupnimi močmi uspešno prispeli do zaključka šolskega leta 2020/21.

Ponosni smo na bogato in mnogokrat odlično prehojeno pot naše šole, ponosni smo na naše uspehe, drage učenke in učenci, tako pri pouku, v športu, pri drugih dejavnostih kot tudi strokovno pri delu učiteljic in učiteljev ter vseh zaposlenih na naši šoli.

Šolski prostori bodo počasi prazni, kajti učenci in učitelji odhajamo na zaslužene počitnice in tako je tudi prav.

Res pa je, da je šola brez vas učencev, učiteljev in ostalih zaposlenih na šoli le ustanova brez duše in pravega vzdušja.

Vsem učencem čestitamo za dosežen uspeh, vsa priznanja in pohvale, ki ste jih prejeli v tem šolskem letu. Vsako vaše priznanje je za nas nov uspeh in ponos.

Prišel je čas poletja, ko si lahko oddahnete in vsaj za nekaj časa pozabite na vsakodnevne obveznosti in naloge. To je čas za izpolnitev drugih želja, ki jih skozi šolsko leto ne morete uresničiti. Dragi učenci, želimo vam, da si odpočijete, napolnite svoje baterije ter se jeseni vrnete z novim zagonom. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti ter sledite svojim ciljem.

Ob tej priložnosti vam izrekam še iskrene čestitke ob dnevu državnosti, ki ga obeležujemo v petek, 25. junija.

Naša želja je, da tudi prihodnje šolsko leto ostanemo povezani in delamo za isti cilj, to je rast, uspeh in nove izzive – skupaj smo močni in skupaj nam bo uspelo.

Vse dobro, sproščene in varne počitnice vam želi kolektiv OŠ Loče.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost