ODJAVA PREHRANE:   03 / 757 36 31 _____________________________________________________________________________________________________________________
 

Beseda ravnateljice

Dragi učenci in drage učenke!

Vroče sončno poletje, peščena plaža, šumenje valov, sprehodi ob morju, zanimive zgodbe, ki te povsem prevzamejo, brezskrbnost, igrivost in še kaj … za vse to je čas v poletnih dneh.

Toda ker ima vsak začetek svoj konec in se konec umakne novemu začetku, smo ponovno tu, na začetku šolskega leta 2018/19.
Ponovno so se odprla šolska vrata in ponovno vstopamo v svet znanja in učenosti. Učenci se boste lahko znova podali na pot k novim spoznanjem in novemu znanju, ki nam ga, ko ga enkrat usvojimo, nihče več ne more vzeti. Znanje pa je vrlina, za katero se je vredno iz leta v leto znova truditi, saj ga boste, dragi učenci in učenke, zelo kmalu na trgu dela zelo potrebovali.

V šoli namreč spoznaš čudovite stvari, vse to znanje, ki je delo mnogih generacij preteklosti. Vaši učitelji pa so glasniki te preteklosti in vas spremljajo v prihodnost, ki se nahaja tukaj, med štirimi stenami zgradbe, ki jo imenujemo šola. In prav zato je šola lahko nekaj izjemno lepega, zanimivega in nikakor ni dolgočasna.

Tu se boste učili, družili, igrali … včasih tudi jokali, saj je tale zgradba del vašega življenja. Tukaj se stekajo poti, na katerih boste postali veliki, odgovorni in srečni ljudje.

Dragi učenci, vstopajte v našo šolo z veseljem, upanjem in zaupanjem, saj v njej vsak dan znova gradite svojo prihodnost.

Želim vam mnogo prijetnih doživetij v tem šolskem letu, predvsem pa veliko novih, zanimivih odkritij in spoznanj ter obilo uspehov.

Vaša ravnateljica
Metka Ambrož Bezenšek, prof.