MAJ V PODALJŠANEM BIVANJU V POŠ SV. JERNEJ

Sv. Jernej, 31. 5. 2024 – »Pomlad je čas norosti, v kateri je mogoče polno uživati!«, je bila misel, po kateri smo se meseca maja ravnali tudi v OPB v POŠ Jernej.

V prostem času smo pihali milne mehurčke, ki smo jih opazovali, kako visoko bodo poleteli. Seveda pa smo jih tudi lovili. Iz vrečk za smeti smo izdelali padala, ki smo jih spuščali iz zgornjega v spodnje nadstropje ter opazovali, na kateri stopnici bodo pristali. Drznili pa smo si jih spustiti tudi skozi okno na dvorišče. Pridružili smo se Festivalu šolskih torb – pobarvali smo vsak svojo šolsko torbo, ki smo jih dostavili v poslovnico Bags&More v Slovenskih Konjicah. Prejeli smo kupon ugodnosti, učiteljica pa nas je razveselila še s sladkim presenečenjem.

V okviru projekta Ti meni danes, jaz tebi jutri pa smo izvedli izmenjevalnico igrač. Od doma smo prinesli igračo, na katero smo že pozabili in se z njo nismo več igrali. V izmenjevalnici smo nato izžrebali novo igračo, s katero smo odšli domov. V okolici šole smo pobirali smeti, v razredu pa smo si ogledali posnetke s trajnostno vsebino.

Prav tako smo se pridružili akciji Pokloni zvezek in začeli z zbiranjem zvezkov, ki jih bomo v juniju predali v dobrodelne namene.

Misel: Elchin Safarli

Besedilo: Ana Kovačič

Fotografije: Ana Kovačič

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost