ZAHVALA

Vreme nas vsak dan znova in znova preseneča – na žalost negativno. Toča, nalivi, sunkovit veter povzročajo škodo in težave mnogim izmed nas. V torek ponoči, 25. julija 2023, je neurje prizadelo tudi Osnovno šolo Loče. Del strehe je dobesedno utrgalo z zgradbe. V trenutkih, ko je bilo treba situacijo hitro rešiti, saj so bili napovedani močni nalivi še ves dan, so nam nesebično na pomoč priskočili pogumni gasilci PGD Loče, PGD Draža vas in PGD Žiče.

Na tem mestu bi se rada vsem skupaj in vsakemu posebej iskreno zahvalila za vašo nesebično pomoč. S svojim delom, ki zahteva od vsakega posameznika tudi veliko poguma, ste pripomogli, da na naši šoli ni nastalo še več škode.   

Zavedam se, da v teh dneh prejmete veliko klicev na pomoč in da trenutne razmere od vas zahtevajo trdo delo z bore malo počitka. Prepričana pa sem tudi, da ustrezne razmere za življenje in prijetno okolje za bivanje soustvarjamo vsi ljudje, vi – spoštovani gasilci – pa v našem mozaiku življenja predstavljate nepogrešljive delčke ravno zaradi vaše nenehne pripravljenosti pomagati ljudem v stiski.

Vsem sodelujočim in vsakemu posebej iskrena hvala.  

Metka Ambrož Bezenšek, ravnateljica OŠ Loče

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost